Martín Vintage
search
  • Martín Vintage

Martín Vintage

20,00 €
Impostos inclosos

DO Cava | Brut Nature

Xarel·lo, Macabeu & Parellada | 11,5% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

La nostra marca més antiga va ser MONTSERRAT HERMANOS i, com a tal, constem entre les deu primeres empreses que es van donar d’alta com a elaboradors de cava a Sant Sadurní d’Anoia. El 1940, la cava va passar a anomenar-se CONDE DE VALICOURT.

 

Coincidint amb el 75è aniversari de la nostra cava el 2015 i, en pensar com celebrar-ho i retre homenatge als qui van establir les bases del que avui som, se’ns va acudir la idea de fer una reinterpretació del nostre cava més emblemàtic: PAS DE SUCRE brut nature gran reserva.

 

Unint la manera de fer de llavors amb els mitjans de què avui disposem, neix MARTÍN VINTAGE brut nature. Un gran reserva de 66 mesos amb doble criança: 4 anys amb llevats i tap de corona i 18 mesos addicionals amb tap de suro (dels quals 12 mesos en vertical i 6 mesos en punta ‒boca per avall‒).

 

Per preservar la frescor del suro i impedir que perdi carbònic o s’oxidi, els 18 mesos addicionals amb suro han transcorregut en condicions òptimes d’humitat i absència de llum.

 

El resultat: un cava complex, profund i rodó. Ideal com a cava de sobretaula per degustar sense presses i a una temperatura d’entre 8 i 10º.

WW015

Referències específiques

ean13
8437012787155
Comentaris (0)