Laurent Perrier Cuvée Brut
search
  • Laurent Perrier Cuvée Brut

Laurent Perrier Cuvée Brut

52,85 €
Impostos inclosos

Champagne | Brut

Chardonnay, Pinot Noir, Pinor Meunier

12% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

En triar fer el seu Brut La Cuvée amb un alt percentatge de Chardonnay, el raïm més rar en Champagne, la casa expressa la seva diferència i afirma el ''estil Laurent-Perrier'': frescor, finor, elegància.

Després de 15 anys d'un llarg treball en la qualitat dels subministraments, d'un progrés regular en termes de vinificació i un art cada vegada més dominat per l'assemblea, Laurent-Perrier revela La Cuvée.

Puresa, frescor i elegància són les característiques buscades per a aquest vi que introdueix l'esperit de la maison. Elaborat a partir del suc pur del raïm, que només permet Laurent-Perrier Cuvée ''per a desenvolupar'' vins de xampany de gran finor i gran frescor obtingut després d'una llarga criança en els seus caves.

Capa daurada pàl·lida. Bombolla molt fina que alimenta un cordó d'escuma molt resistent. Delicat en nas amb aromes a cítrics frescos i flors blanques. La complexitat del vi s'expressa en notes posteriors de préssec de vinya i fruits blancs. Equilibri perfecte entre frescor i finor amb sabors afruitats molt presents al final de la degustació.

4262

Referències específiques

ean13
3258431220000
Comentaris (0)