Laudum Roble
search
  • Laudum Roble

Laudum Roble

5,80 €
Impostos inclosos

DO Alicante

Monastell · Syrah | 14% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Laudum Roure és un vi ecològic únic que neix d'un projecte dirigit per l'enòleg Gaspar P. Tomás. Elaborat amb ceps vells de Monastrell de més de 90 anys i amb Syrah, és un negre fermentat a baixa temperatura i amb criança de només 4 mesos en barriques, fent la fruita protagonista.

La seva innovadora ampolla de cristall en forma de columna clàssica és un homenatge a l'origen romà de la marca LAUDUM, la qual cosa li va valer el premi mundial al millor disseny d'ampolla de vi en 2016 en el concurs estadunidense “The Dieline Awards”. Un vi exclusiu, aromàtic i amb tanins llaminers.

Intens color vermell cirera adornat de tons violacis.

Profunda aroma en el qual es distingeixen notes de violetes envoltades d'un fons de fruites negres madures, espècies i tocs balsàmics. Després d'una suau ventilació la seva complexitat augmenta i apareixen records subtils a dàtils, figues i pastisseria.

En boca es mostra estructurat i summament afruitat. El seu taní madur recorda un tacte vellutat i garanteix una llarga vida a aquest vi. Un final molt llarg impregna el paladar de notes especiadas, balsàmiques i minerals.

Ideal acompanyant de paelles i arrossos, tant secs com melosos. També és optimo amb tapes i aperitius, pernil i altres embotits, formatges, tots tipus de carns i plats de cuina tradicional.

V73110

Referències específiques

ean13
8421216193157
Comentaris (0)