Castro de Valtuille
search
  • Castro de Valtuille

Castro de Valtuille

6,70 €
Impostos inclosos

DO Bierzo

100% Mencía | 14% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Ens sorprèn aquesta excepcional mencía, que, malgrat estar etiquetada com a jove, sabem de primera mà que és un blend de mencía jove amb mencía del Castre de Valtuille, criat en barrica; d'allí la seva complexitat, deixant de costat les aromes primàries.

Estem davant una rica i expressiva mencía de raça en tot el seu estat; de color violeta fosc intens, molt característic de les mencías. El nas és potent i generós, encara que, recentment obert, el vi presenta lleugers tufs de reducció que, amb una bona ventilació, desapareixeran per a sorprendre'ns amb una gamma de fruites negres (cassis, mores, nabius) i oliva negra, embolicat per una aroma animal i de carn vermella, típic dels complexos vins de Borgonya.

Boca llaminera, compacta i envolupant són tres paràmetres que defineixen molt bé aquest vi. El tacte és sensacional; suau i rodó, sense tanicidades rugoses ni arestes verdes.

Es tracta d'un vi que, degustat a cegues, ens sorprendria molt per ser tan complex i ple de matisos que ho fan ser un gran vi de gran qualitat.

25744

Referències específiques

ean13
8437001790180
Comentaris (0)