Vinya els Pals Viognier
search
  • Vinya els Pals Viognier

Vinya els Pals Viognier

8,80 €
Impostos inclosos

DO Conca de Barberà

100% Viognier | 13,5% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

El vi Vinya Els Pals Viognier és un vi molt expressiu, ideal per seduir a tothom i ser el centre d’un àpat de tapes.

Elaborat únicament amb la varietat viognier de la vinya Els Pals, a la Conca de Barberà, aquest vi és molt extravertit i aromàtic. Desconeguda completament a Catalunya, la varietat viognier agrada a tothom perquè recorda aromes i gustos de fruites tropicals. Fruit de la zona on està situada la vinya i el treball expert del Celler Rosa Maria Torres, obtenim un vi amb un bon cos, que ens omple la boca, però també amb una acidesa persistent que refresca el paladar.

Aquest és un producte singular a Catalunya, que explica perfectament l’esperit pioner d’una família indiana. I és que el celler està creat per uns indians que van haver d’emigrar a principis de segle XX a fer les amèriques. Al tornar, dècades després, van impulsar un celler amb una visió molt oberta i un esperit molt valent. Van plantar varietats que havien conegut fora de Catalunya i que els hi havien agradat molt. A la vinya Els Pals hi van plantar viognier.

Vins Petxina, amb aquest vi, vol fer un honor a aquest esperit que ha influenciat tan la història recent del nostre país. I alhora crea un vi per mostrar als nostres clients com n’és de bo un monovarietal de viognier. Una varietat ben desconeguda a Catalunya, però tan ben treballada a vinyes d’altres països de tots els continents.

57141

Referències específiques

ean13
8437005222731
Comentaris (0)