L'ACCÉS AQUEST LLOC WEB ESTA LIMITAT A MAJORS DE 18 ANYS
Per accedir a aquest lloc web, si us plau, certifica la teva edat
HO SENTIM, no pots accedir aquest lloc web
-
VINS
-
BLANCS
- DO ALELLA
- DO ALICANTE
- DO ARLANZA
- DO BIERZO
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO LANZAROTE
- DO MADRID
- DO MANCHUELA
- DO MONTERREI
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIAS BAIXAS
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBEIRO
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO RUEDA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TXAKOLI DE ÁLAVA
- DO TXAKOLI DE GETARIA
- DO VALDEORRAS
- DO VALENCIA
- IGP VALLE DE SADACIA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- VINS SENSE DO
- ROSATS
-
NEGRES
- DO ALICANTE
- DO ALMANSA
- DO ARLANZA
- DO ARRIBES
- DO BIERZO
- DO CALATAYUD
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CIGALES
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO MADRID
- DO MALLORCA PLA I LLEVANT
- DO MANCHUELA
- DO MÉNTRIDA
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TORO
- DO VALDEORRAS
- DO VALLE DE LA OROTAVA
- IGP RIBERA DEL JILOCA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE MALLORCA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA Y LEÓN
- PAGO DE AYLES
- VINS SENSE DO
- DOLÇOS
- INTERNACIONALS
-
BLANCS
- ESCUMOSOS
- CERVESES
-
DESTIL·LATS
- ALTRES
- EXPERIENCIES
- RACÓ VEGÀ
- Blog
Siana
Les varietats de raïm Garnatxa i Samsó plantades al municipi dels Guiamets (DO Montsant), són la base per l’elaboració del vi negre SIANA.
Després d’una selecció de parcel·les i una criança de 9 mesos en bóta de roure americà i francès, tenim un vi amb un bon equilibri.
Política de Privacitat
Política d'Entregues
Política de Devolucions
REGIÓ: D.O. MONTSANT
Subregió: Els Guiamets.
- Clima: mediterrani amb certa continentalitat. L’efecte de les muntanyes, que protegeixen parcialment de la influència marítima, es tradueix en un contrast bastant acusat entre les temperatures diürnes i nocturnes en el moment de la maduració del raïm.
- Sòl: argilós amb bona capacitat de retenció d’aigua, licorella i sòls francs de sorres i llims.
- Altitud de plantació de les vinyes: 280m (Garnatxa) i 320m (Samsó).
- Pluviometria: 525l/m2 de mitjana anual.
ELABORACIÓ DEL VI
- Collita: verema manual en petites caixes de 25 kg, el 10 de setembre la Garnatxa i el 17 de setembre la Samsó.
- Premsat del raïm i fermentació del most: un cop al celler, el raïm és derrapat i trepitjat. Posterior maceració en fred amb lleugera extracció seguida de maceració-fermentació. Seguidament el vi realitza la fermentació malolàctica i reposa en bótes de roure americà i francès durant 9 mesos.
- Cupatge: Garnatxa i Samsó.
- Tipus de bóta: de roure americà i francès de 2on any de 225L de capacitat.
- Temps de criança: 9 mesos.
- Producció: 10.000 ampolles de 750 mL.
TAST
Siana 2016 presenta un color vermell intens amb lleugers tons rubí.
En nas presenta un intens i elegant aroma de fruits vermells i negres confitats, amb lleugeres notes balsàmiques complementades amb delicats torrats i espècies dolces de la criança en bóta de roure. En boca és suau, estructurat i agradable, amb un postgust on hi apareixen records de notes especiades.
Recomanat per acompanyar carns blanques i vermelles (aus, guisats i rostits), llegums i formatges. També per gaudir-lo a copes amb tapes lleugeres i bona companyia.
Servir a una temperatura d’entre 14-16ºC.
No es pot enviar la vostra valoració de la ressenya
Reportar comentari
Report enviat
El vostre report no es pot enviar
Escriviu el vostre comentari
Ressenya enviada
No es pot enviar la vostra ressenya