I Tant
search
  • I Tant

I Tant

8,30 €
Impostos inclosos

Vi fruitós, carnós i madur. Així és l'autèntica garnatxa negra del Montsant

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Amb aquest vi volem mostrar el comportament de la Garnatxa negra en els terrenys argilosos de la D.O.Montsant. Les vinyes de procedència estan situades a la zona sud del Montsant, concretament al Masroig, fet que garanteix les hores de Sol necessàries per arribar a la seva correcta maduració.

COLOR: Presenta un color granate intens i una capa de color mitjana-alta, els tons violacis que complementen la capa de color ens donen una idea de la seva vivesa i joventut.

AROMA: Al principi trobem una explosió aromàtica de fruites vermelles, molt típiques de la garnatxa. Aquesta fruita la trobem acompanyada d’aromes balsàmiques, donant-li un caràcter llaminer, i per finalitzar trobem uns tocs anisats que recorden el fenoll, una planta típica del sotabosc Mediterrani.

BOCA: El tast és molt descriptiu de la Garnatxa negra, afruitat, amb predominança de fruita vermella, amb una entrada suau i neta. Bona cremositat que compensa als tanins amorosint-los. Al final de la boca torna a reaparèixer l’estructura vinosa de la garnatxa que li confereix equilibri al conjunt del vi.

V14342

Referències específiques

ean13
8437008054315
Comentaris (0)