I Tant Ampliar

I Tant

14342

Nou producte

Vi fruitós, carnós i madur. Així és l'autèntica garnatxa negra del Montsant

Més detalls

7,75 €

Més informació

Amb aquest vi volem mostrar el comportament de la Garnatxa negra en els terrenys argilosos de la D.O.Montsant. Les vinyes de procedència estan situades a la zona sud del Montsant, concretament al Masroig, fet que garanteix les hores de Sol necessàries per arribar a la seva correcta maduració.

COLOR: Presenta un color granate intens i una capa de color mitjana-alta, els tons violacis que complementen la capa de color ens donen una idea de la seva vivesa i joventut.

AROMA: Al principi trobem una explosió aromàtica de fruites vermelles, molt típiques de la garnatxa. Aquesta fruita la trobem acompanyada d’aromes balsàmiques, donant-li un caràcter llaminer, i per finalitzar trobem uns tocs anisats que recorden el fenoll, una planta típica del sotabosc Mediterrani.

BOCA: El tast és molt descriptiu de la Garnatxa negra, afruitat, amb predominança de fruita vermella, amb una entrada suau i neta. Bona cremositat que compensa als tanins amorosint-los. Al final de la boca torna a reaparèixer l’estructura vinosa de la garnatxa que li confereix equilibri al conjunt del vi.

30 altres productes de la mateixa categoria: