Dido
search
  • Dido

Dido

15,95 €
Impostos inclosos

DO Montsant

Garnatxa, Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon

13,5% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

El nostre homenatge a la joventut, a la tenacitat, a l'amor i a la garnacha. El vi, de les parcel·les de Falset, exhibeix una deliciosa fruita, i es cria en àmfores de ceràmica per a conservar una extraordinària frescos i puresa.

Finques i sòls

Aquest vi prové d'una finca de 10 hectàrees de granit degradat, al qual localment cridem sauló. L'estructura arenosa del granit juntament amb la seva alta composició en quars permet canviar ràpidament de temperatura
depenent del temps. Escalfant durant el dia i refredant-se a la nit, permetent així una bona i llarga maduració i una increïble expressió de fruita.

Unes paraules sobre la vinificació i criança

La garnacha de terra granítica s'expressa a través d'una explosió de fruita que es deu al profund contrast produït per la diferència de temperatura entre el dia i la nit. No intentem influir en això i procurem mantenir aquesta expressió treballant amb el gra de raïm sencer, amb maceracions no gaire llargues i una criança respectuosa. El 60% del vi es cria durant 16 mesos en barriques de diferents mesures des de 300l a 4000l; i el 40% restant en tines de ciment per a emfatitzar la fruita.

V10685

Referències específiques

ean13
8437018639557
Comentaris (0)