El Pícaro
search
  • El Pícaro

El Pícaro

8,70 €
Impostos inclosos

DO Toro

100% Tina de Toro | 14,5% Vol. Alcohol

Quantitat
Producte disponible per a comandes

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Vinyes Selecció de vinyes de Tinta de Toro d'entre 70 i 80 anys, de molt baixa producció, assentats en terrenys pobres i conreats seguint tècniques biodinàmiques.

Verema Verema manual durant la primera quinzena d'octubre i transport fins al celler en caixes i en petits remolcs.

Elaboració La fermentació s'ha dut a terme en dipòsits de formigó de 15.000 kg de capacitat, amb control de temperatura, per a evitar superar els 24 graus, mantenint així la fruita i la frescor que caracteritza a aquest vi. La fermentació maloláctica es desenvolupa en barriques de roure francès. Aquest vi no ha estat filtrat ni aclarit seguint mètodes agressius, per a preservar les seves característiques naturals.

Nota de tast Vi amb gran capa i de color ple de blaus, la qual cosa denota la seva joventut. Té una intensa aroma en el qual destaquen les fruites negres, com mores i nabius, dominant sobre les fruites vermelles i les notes minerals que també apareixen, donant lloc a un vi fresc, però complex. En boca de nou dominen les sensacions afruitades i es percep un vi amb cos, que al mateix temps deixa unes agradables sensacions llamineres, aportades per la maduresa del raïm de la qual procedeix.

10269

Referències específiques

ean13
8437008695822
Comentaris (0)