El Recio
search
  • El Recio

El Recio

13,70 €
Impostos inclosos

DO Toro

100% Tina de Toro | 14,5% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Vinyes Selecció de vinyes d'entre 90 i 100 anys amb una producció extremadament limitada, conreats seguint les tècniques de la biodinàmica.

Verema Verema manual que es duu a terme durant els primers 15 dies del mes d'octubre.Selecció de vinyes d'entre 90 i 100 anys amb una producció extremadament limitada, conreats seguint les tècniques de la biodinàmica.

Elaboració Fermentació i maceració durant 3 setmanes en dipòsits de 15.000 quilos. La fermentació maloláctica es realitza en barriques de roure francès, de la mateixa manera que la criança, que es desenvolupa durant 14 mesos. Es tracta d'un vi que no ha passat per cap procés de filtrat i que s'ha aclarit sense utilitzar processos agressius.

Nota de tast El Fort és un vi corpulent d'una gran finor. Nas amb una intensa aroma a xocolata fruits negres i vainilla. En boca té un gust sorprenent, sedós i rodó, molt untuós amb lleugers matisos de glicerina. Subtil regust de fruites i notes minerals. És un vi potent i corpulent, però al mateix temps fàcil de beure.

10270

Referències específiques

ean13
8437008695891
Comentaris (0)