Abracadabra
search
  • Abracadabra

Abracadabra

11,75 €
Impostos inclosos

DO Toro

100% Tinta de Toro | 16% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Abracadabra, i l'ampolla va atrapar tota l'essència del vi. La Màgia del raïm Negre de Toro i la saviesa de segles elaborant vi aconsegueix el conjur perfecte.

Abracadabra, i el secret en la copa, un vi de veritat, amb el caràcter del Duero, expressió equilibrada, franquesa en la seva aroma, ampli sabor i una lluentor única en el seu color vermell.

Abracadabra, tanca la tradició de celtibers i romans, la sort d'un vi de déus, reis i poetes. Un encanteri prodigiós per a acabar amb tots els mals.

De ceps amb més de vuitanta anys i després de maloláctica en barrica, ha romàs durant catorze mesos en barriques noves de roure francès i americà.

En un fons vermell guinda, els seus rivets picotes conjuguen amb llàgrima densa de caiguda lenta.

Les subtils notes a toffee, bosc baix, cedre, formatge curat, cafè i cacau no solapen les aromes a mora silvestre i pruna confitada característics de la Tinta de Toro.

En boca es presenta com un vi potent que reflecteix el terrer, amb una gran untuositat i una retronasal de bombó de licor i cacau que acompanya a un record molt llarg que convida a un segon glop.

A causa de la seva gran estructura, acompanyarà perfectament a guisats molt contundents, carns vermelles i caça.

V85229
Comentaris (0)