La Mateo Garnacha Cepas Viejas Ampliar

La Mateo Garnacha Cepas Viejas

74025

Nou producte

DOC Rioja

100% Garnacha | 15% Vol. Alcohol

Més detalls

32,50 €

Més informació

100% garnacha provinent de vinyes centenàries plantades en els vessants de la muntanya de Yerga. Aquesta vinya va ser indultada per Mateo Ruiz fins i tot sabent que donava un rendiment mínim, però amb la confiança que per si sola podia fer un vi excepcional. El vi se sotmet a un procés de criança de 15 mesos en barriques noves de roure francès Allier i Nevers de gra fi, amb un torrat especialment creat per a aquest vi conjuntament amb el tonelero.

VISTA Color vermell picota amb capa molt alta i poc evolucionat.

NAS Nas molt elegant, intensa i expressiva, amb fruits vermells i negres compotados, però sense perdre la frescor original de la varietat. Fusta perfectament assemblada amb notes d'espècies dolces (tabac ros i cacau); tot això embolicat en una contínua sensació làctia que harmonitza tot el conjunt.

BOCA Boca carnosa, àmplia i profunda, en la qual tornen a aparèixer els records fruiters i lactis, amb una acidesa molt ben equilibrada. Final marcat per notes de fustes cremoses i dolços, sobre un fons mineral molt present que aporta una gran elegància.

30 altres productes de la mateixa categoria: