L'ACCÉS AQUEST LLOC WEB ESTA LIMITAT A MAJORS DE 18 ANYS
Per accedir a aquest lloc web, si us plau, certifica la teva edat
HO SENTIM, no pots accedir aquest lloc web
-
VINS
-
BLANCS
- DO ALELLA
- DO ALICANTE
- DO ARLANZA
- DO BIERZO
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO LANZAROTE
- DO MADRID
- DO MANCHUELA
- DO MONTERREI
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIAS BAIXAS
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBEIRO
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO RUEDA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TXAKOLI DE ÁLAVA
- DO TXAKOLI DE GETARIA
- DO VALDEORRAS
- DO VALENCIA
- IGP VALLE DE SADACIA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- VINS SENSE DO
- ROSATS
-
NEGRES
- DO ALICANTE
- DO ALMANSA
- DO ARLANZA
- DO ARRIBES
- DO BIERZO
- DO CALATAYUD
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CIGALES
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO MADRID
- DO MALLORCA PLA I LLEVANT
- DO MANCHUELA
- DO MÉNTRIDA
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TORO
- DO VALDEORRAS
- DO VALLE DE LA OROTAVA
- IGP RIBERA DEL JILOCA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE MALLORCA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA Y LEÓN
- PAGO DE AYLES
- VINS SENSE DO
- DOLÇOS
- INTERNACIONALS
-
BLANCS
- ESCUMOSOS
- CERVESES
-
DESTIL·LATS
- ALTRES
- EXPERIENCIES
- RACÓ VEGÀ
- Blog
Martin Miller's Gin
La ginebra Martin Miller`s original es destil·la en alambí per mitjà de dues destil·lacions diferents, gràcies al que s'obté el seu característic equilibri únic entre els cítrics i el ginebre. El toc final el posa la seva mescla, en la que es combina el destil·lat final, amb una graduació d'embotellat del 40% de volum d'alcohol, amb aigua de font d'Islàndia.
Política de Privacitat
Política d'Entregues
Política de Devolucions
En la seva cerca de la perfecció, Martin Miller va posar l'accent principalment que tots els botànics se seleccionessin en funció de la seva qualitat i no sols de la seva regió d'origen. Aquest principi es va seguir en el procés de l'adquisició de tots i cadascun dels ingredients utilitzats. La seva obsessió per crear una ginebra de la màxima qualitat possible també es va aplicar al procés de destil·lació.
Primer de tot, va demanar que es localitzés un alambí de coure tradicional que fora prou gran com per a garantir una qualitat uniforme. A més, també va exigir que només s'utilitzés el cor del licor. Calia rebutjar els caps i les cues.
El cor és la fracció de la destil·lació en la qual el licor surt de l'alambí pur i amb un color transparent, ric en alcohol etílic i en deliciosos compostos volàtils aromàtics, sense cap mena d'impuresa no desitjada. En poques paraules, es denomina «caps» al licor que sali de l'alambí durant aproximadament els primers vint minuts de funcionament, amb el qual s'expulsa metanol, acetona i diferents èsters i aldehids.
És a dir, tot el que no hauria de contenir la teva ginebra.
Per part seva, les coles representen els últims espertenecs que s'obtenen quan l'alambí bleixa per a buidar les últimes escletxes dels seus congèneres i d'àcids grassos. Saber detectar i seleccionar el cor és una de les habilitats fonamentals de tot mestre destil·lador.
Martin va prohibir que es tornessin a destil·lar els caps i les cues, una pràctica habitual en el sector.
No obstant això, a mesura que es familiaritzava amb la màgia de la destil·lació de ginebra, es va despertar en ell el seu costat aventurer que el portaria a experimentar amb diferents tècniques. Per a trobar el que considerava que seria el millor equilibri per a la seva ginebra, Martin va decidir remenar les cartes.
Un dia se li va ocórrer que si destil·lava els mateixos botànics en combinacions diferents i després els barrejava en diferents proporcions podria obtenir un major control sobre l'equilibri final de la ginebra. Evidentment, en aquell moment Martin no es va adonar que estava infringint les normes establertes pel règim talibà de les ginebres. Però ell sempre havia cregut que les normes s'implantaven amb l'objectiu específic de trencar-les.
L'única cosa que li importava era aconseguir que la seva ginebra presentés un equilibri excel·lent en barrejar un destil·lat amb predomini dels cítrics amb un altre sense elements d'aquest tipus. Com en tota bona ginebra que es preï, el ginebre continuava sent l'element dominant, però a través d'ell es podia distingir una certa frescor cítrica.
El resultat? La ginebra Martin Miller’s original.
Referències específiques
- ean13
- 698929000388
No es pot enviar la vostra valoració de la ressenya
Reportar comentari
Report enviat
El vostre report no es pot enviar
Escriviu el vostre comentari
Ressenya enviada
No es pot enviar la vostra ressenya