Gin Xoriguer
search
  • Gin Xoriguer

Gin Xoriguer

13,95 €
Impostos inclosos

De les poques ginebres amb denominació d'origen, Maó-Menorca. Deu el seu origen a què Menorca va pertànyer a la corona Britànica i per a satisfer la set de mariners i soldats anglesos. Artesans de l'illa van començar a fabricar Gin a l'illa a partir de l'alcohol vínic propi del mediterrani. S'elabora amb productes naturals i no presenta additius.

38% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Gin Xoriguer és encara avui el mateix de sempre, és el resultat final de la destil·lació, en els antics alambins de coure, d'alcohol vínic d'alta qualitat juntament amb les excel·lents baies de ginebre selectes, procedents de les serres de les terres mediterrànies, i altres botànics aromàtics.

Aquestes últimes tanquen el secret perfectament guardat del seu original bouquet. Només els hereus de la casa coneixen la identitat de tan valuós additament, que introdueixen a porta tancada i sense testimonis en iniciar cada fabricació. El respecte a la tradició és tal que el foc usat per a la destil·lació és de la llenya.

Aquesta destil·lació comença quan els vapors que es produeixen en la caldera de l'alambí circulen per tubs de coure fins a un serpentí on es condensa formant el delicat líquid que a poc a poc degota. Un expert paladea a intervals el líquid per a determinar com és el precís moment per a donar per acabada la destil·lació.

Una vegada finalitzada la destil·lació obtenim el nostre preuat Gin que després s'emmagatzema en grans barriques de roure on conserva inalterable les seves propietats de color, sabor i aroma, per a posteriorment procedir a o embotellat.

Gin Xoriguer gràcies al seu caràcter únic en el món, destil·lat de productes selectes, està lliure de tota classe d'additius indesitjats que puguin perjudicar la conservació o espatllar qualsevol tipus de còctels o Gin&Tonic.

34487

Referències específiques

ean13
8411038010015
Comentaris (0)