Master's Gin
search
  • Master's Gin

Master's Gin

14,50 €
Impostos inclosos

London Dry Gin | 40% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Gin Màster's Selection s'elabora segons una sàvia recepta de la London Dry, encara que que una característica especial: la destil·lació de blat amb baies de ginebre, cardamomo i coriandre.

El sabor de Gin Màster's Selection es distingeix per ser complet, envolupant i estructurat mitjançant una combinació de sabor que deixa espai per a sorprendre i entusiasmar. Les notes cítriques de les peles de taronja i llimona i els tocs d'herbes emmarquen el viatge del sabor. La presència de baies de ginebre picants és sofisticada, acompanyades de cardamomo i coriandre, en un vaivé de contrastos. Molt complet i benvolgut, particularment pels paladars més refinats. Determinat, ple de caràcter, elegant i únic, amb un sabor que persisteix fins i tot en el final, donant moments de pura alegria.

Combinada amb gel i en còctels, aquesta ginebra és perfecta per a gaudir-la en clubs de moda, festes amb amics i bona música, en les caloroses tardes d'estiu, o en les fosques nits d'hivern, quan es busca una cosa càlida i envolupant.

468

Referències específiques

ean13
8411640000435
Comentaris (0)