Monkey 47
search
  • Monkey 47

Monkey 47

43,15 €
Impostos inclosos

Schwarzwald Dry Gin | 47% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Monkey 47 és una novetat dins de l'univers de les ginebres, que no és solament exclusiva per la seva baixa producció sinó per l'elegància i diferència real del seu sabor.

Elaborada per la destil·leria Black Forest Distillers, situada a la Selva Negra alemanya, es tracta d'una ginebra creada a partir d'un procés únic que passa per tres destil·lacions i una maceració en recipients de fang tradicional.

Però el seu secret resideix especialment a ser la ginebra amb més botànics del món, alguna cosa que li atorga una gran subtilesa i perfum en nas, a més de fruits vermells àcids i notes picants; i que, en boca, la converteix en inquietant i saborosa, destacant notes de pebres i flors com a gessamí i saüc, tocs cítrics molt perfumats que alternen el dolç i l'amarg, amb punts fruiters vermells molt interessants. És un gin perfecte per a prendre en un gin-tonic en una copa de pilota de cristall fi per a gaudir de totes les seves aromes.

Monkey 47 és la recepta de ginebra que té el poder d'unir les grans tradicions britàniques, l'exotisme d'índia, la puresa i nativitat del bosc negre, sent la mescla de 47 botànics. Una ginebra artesana d'alta gamma considerada de la millors ginebres del món.

482

Referències específiques

ean13
42213277
Comentaris (0)