Cacique 500 Gran Reserva
search
  • Cacique 500 Gran Reserva

Cacique 500 Gran Reserva

27,50 €
Impostos inclosos

Ron | 40% Vol. Alcohol

70cl

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Des de les entranyes de les selves veneçolanes, arriba un rom artesanal, pur, intens i multifacètic, considerat un dels millors del món: el rom Cacique 500 Gran Reserva. Guanyador de doble medalla d'or en el Congrés Internacional del Rom a Madrid, en 2016, està elaborat amb els roms més selectes de la destil·leria Cacique, en la Hisenda Saruño, de la població La Mel, destil·lat en alambins de coure i envellit durant 8 anys en barriques de roure americà.

Les condicions extremes de la selva constitueixen el millor celler: la intensa calor diürna i les baixes temperatures de la nit, contrast denominat "la màgia del gradient", propicien que la canya tingui un sabor únic, vivaç i amb cos. De la mateixa manera, la calor propícia un añejamiento més accelerat, evaporant fins a un 9% a l'any el contingut de la barrica, procés que es coneix com el "tribut als àngels". De color ambre fosc i lluentors daurades, el rom Cacic 500 Gran Reserva sobresurt per la seva fragància suau i dolç, amb notes de xocolate blanc, fruita seca, mantega i roure. Al paladar, es perceben sensacions viscoses i vellutades, amargor lleugera, notes dolces de vainilla i crema de cacau.

Ron Cacique 500 Gran Reserva, llançat en 1992 com un homenatge al Descobriment d'Amèrica, serà el protagonista dels teus millors moments. Gaudeix-ho sol o amb gel, i sempre amb la millor companyia.

V23597

Referències específiques

ean13
7591073000057
Comentaris (0)