Ron Negrita Añejo
search
  • Ron Negrita Añejo

Ron Negrita Añejo

9,35 €
Impostos inclosos

Ron | 37,5% Vol. Alcohol

70cl

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

La història va començar fa molt anys, en 1857 amb un jove originari de Llemotges que es dedicava a fabricar licors. Paul Bardinet va ser tan visionari que va saber descobrir sota l'aparença rude i de poc valor de la ratafia, el futur. A diferència del que opinaven els corsaris del destil·lat, Bardinet sabia que en aquesta beguda de canya de sucre habitaven sabors i aromes que demanaven ser reconeguts.

Negreta va ser la marca de rom nascuda de l'admiració de Brandinet pel destil·lat de sucre de canya. Des del seu naixement fins avui en dia, aquesta marca s'ha convertit en líder i referent a Espanya i el món de la tradició ronera. El Rom Negreta es produeix enterament a Espanya, a la ciutat catalana de Gelida. No obstant això, les seves aromes dolces i sabor agradable ens transporten directament a les illes del Carib. Al rom del Carib.

El seu to ambre brillant recorda el daurat d'un capvespre en la mar, la calor del sol a l'estiu. Les seves aromes són els d'un alcohol pur i gairebé salvatge, ens recorden la mar embravida o la tempesta. No obstant això, la dolçor que deixa en la boca, el seu sabor de panses dolces, el fresc dels cítrics i les notes afustades ens retorna de poc la calidesa del color. Et convidem a descobrir Negreta, a experimentar les diferents emocions que provoca, a sentir la passió del bon rom.

V31844

Referències específiques

ean13
8410490001043
Comentaris (0)