Fentimans Premium
search
  • Fentimans Premium

Fentimans Premium

1,45 €
Impostos inclosos

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Primera aigua tònica botánicamente elaborada del món, està feta amb una mescla d'infusions d'herbes i extracte d'herba de llimona que es tradueix en un sabor únic, fresc, diferent i cítrics. Resulta única per a consumir-la sola, com a refresc, encara que contingui lleugeres traces d'alcohol i per a la preparació d'algunes combinacions específiques de Gin & Tonic i alguns altres combinats.

Les dues raons principals de la seva singularitat són el seu procés d'elaboració i la qualitat excepcional dels seus ingredients. Fulles i arrels de lemon grass (limoncillo o herba llimona), llima kaffir i ginebre es fermenten durant set dies i segons un mètode que es remunta al començament del segle XX.

És precisament la fermentació genera traces d'alcohol que es barregen, però no dilueixen, i així combina ajudant a una perfecta integració del destil·lat.

Gràcies als olis essencials dels botànics triats, resulta lleugerament amarga i la seva dolçor ve marcada pel lemon grass, que aporta major complexitat i exotisme tant en boca com en nas realçant el seu sabor cítric i el seu singular caràcter.

D'altra banda no conté aromes ni sucres artificials i 100 ml proporcionen tan sols 35 calories.

703

Referències específiques

ean13
5029396739030
Comentaris (0)