Musugorri
search
  • Musugorri

Musugorri

9,95 €
Impostos inclosos

Vermut Solidari | 15% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

La distribuïdora de vins i caves Aribau acaba de treure al mercat un nou vermut, MUSUGORRI –‘galtes de pa vermelles’ en basca-, un projecte que neix amb un objectiu fonamental: ajudar a les associacions que recapten fons per a la recerca del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Amb un disseny que el fa especialment atractiu, el vermut es presenta en format Bag-in-box de 10 litres per a botigues especialitzades i restauració. Aquest format permet conservar el vermut amb totes les seves propietats, impedint que la llum o l'aire l'alterin una vegada obert, i garantint un bon vermut a granel a l'altura dels millors vermuts embotellats. De cara al consumidor, i pensant en la sostenibilitat, s'han creat unes ampolles de gres reutilitzables. Els beneficis obtinguts de la venda de cada ampolla seran destinats íntegrament a les citades associacions. Cada any Aribau farà lliurament del donatiu a una associació diferent, de manera que totes les línies de recerca puguin rebre ajuda.

El vermut

MUSUGORRI s'elabora de manera tradicional i 100% natural a La Secuita (Tarragona). Per a la seva maceració s'utilitzen 30 botànics que li aporten uns intensos i complexes aromes i sabors de marcat caràcter mediterrani. La seva suau amargor i delicada dolçor ho fan equilibrat i persistent.

V45421

Referències específiques

ean13
8414606965250
Comentaris (0)