Absolut Vodka | 70cl
search
  • Absolut Vodka | 70cl

Absolut Vodka

14,95 €
Impostos inclosos

Vodka Original | 40% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Atrevit, original, creatiu. Absolut Vodka es va presentar per primera vegada a Nova York en 1979. La nostra ampolla transparent sense etiqueta, inspirada en els envasos de medicaments del segle XVIII, va destacar entre les ampolles altes i ostentoses de la competència. Després de tot, estàvem a Nova York i eren els anys setanta. Per a distingir-te dels altres, havies de ser diferent.

La col·laboració és la base de la inspiració. Absolut va ser pioner en la col·laboració amb artistes i creatius. La nostra primera col·laboració va tenir lloc en 1985 amb Andy Warhol. L'èxit de ‘Absolut Warhol’ va posar en marxa una espècie de carrera de relleus on el testimoni de Absolut ha acabat passant per uns 550 artistes. Existeixen més de 850 obres d'art Absolut exposades en el “Spritmuseum” d'Estocolm, una visita totalment recomanable.

Publicitat amb personalitat. Hi ha marques que prefereixen campanyes agressives i amb molt de soroll; en canvi, nosaltres som fidels a les nostres arrels escandinaves de tranquil·litat, calma i serenitat. La nostra publicitat combina jocs de paraules i visuals, així com imatges senzilles i atractives, amb la famosa silueta de la nostra ampolla. Per a nosaltres és un orgull que aquesta campanya hagi acabat sent la més llarga en la història de la publicitat.

Evolució, no revolució. Absolut Vodka té una personalitat única, tant en el seu disseny com en el seu sabor. Des de sempre ens ha apassionat la creativitat, les col·laboracions especials i l'art. I continuen sent un element essencial en qualsevol esdeveniment social. Tot el vodka Absolut s'elabora en el sud de Suècia, per la qual cosa el nostre extraordinari vodka continua tenint el mateix sabor que el primer dia. Res ha canviat.

37123

Referències específiques

ean13
7312040017683
Comentaris (0)