Stolichnaya Vodka
search
  • Stolichnaya Vodka

Stolichnaya Vodka

12,95 €
Impostos inclosos

Russian Vodka | 40% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Stolichnaya és un vodka líder produït a Letònia i Rússia que serà el rei del teu celler no sols per la seva qualitat, sinó també per la seva història singular. Des de 2003, la propietat de la marca ha estat motiu de conflicte entre dues empreses, d'una banda, l'empresa estatal russa FKP Sojuzplodoimport, i per l'altre, SPI Group de Luxemburg, propietat del multimilionari rus Yuri Shefler.

És per això que l'origen del Stolichnaya en diversos mercats d'exportació depèn de les decisions judicials preses en aquests territoris. FKP distribueix el seu vodka en els mercats rus i Benelux, mentre que SPI embeni en altres països de la Unió Europea i els Estats Units. Les etiquetes de les dues empreses són molt similars, no obstant això, la versió estatal russa presenta les paraules "Russian Vodka". Aquestes disputes legals han portat a SPI a fer un major ús del sobrenom "Stoli" per a identificar el seu vodka.

Et preguntaràs quin de les dues versions és més autèntica. És difícil dir-ho. El vodka FKP s'embotella utilitzant aigua artesiana de la ciutat de Samara i Kalingrado. SPI, per part seva, posseeix granges a la regió de Tambov a Rússia, on conrea el seu propi blat. Allí es barreja amb aigua pura de deu natural del pou de la destil·leria i s'embotella. A Europa podràs conèixer la versió SPI que té una versió amb etiqueta blava i una altra Elit Ultra Premium. Els sabors de Stolichnaya ara inclouen fruites, vainilla, chile i caramel salat. Un vodka tan disputat no pot faltar en la teva col·lecció privada.

4868

Referències específiques

ean13
4750021000140
Comentaris (0)