J&B Rare
search
  • J&B Rare

J&B Rare

12,75 €
Impostos inclosos

Blended Whisky | Scotland

40% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

El whisky J&B Rare, inspirat per un italià, creat a Londres i destil·lat a Escòcia, no té parangó entre els whiskys escocesos. S'ha creat a partir d'una selecció de 42 whiskys purs de malt i gra barrejats amb cura per a aconseguir un sabor subtil, suau i complex. Precisament aquest exquisit equilibri s'ha convertit en la característica distintiva de J&B Rare. Per això, si llevéssim encara que fos només un dels whiskys, el sabor es ressentiria.

La pedra angular de J&B Rare són els whiskys de malt de Speyside, una regió escocesa famosa per elaborar whisky de malt. Aquesta zona aporta la frescor i el gust afruitat que pots assaborir en J&B, així com el seu color clar. A això se li sumen alguns dels millors whiskys de gra que produeix Escòcia, que treuen a relluir els sabors particulars dels diversos malts i posen en relleu la suavitat de J&B Rare.

Aquesta mescla sense igual, sensacional en còctels, és idònia per a combinar, així que atreveix-te a provar els diversos combinats de manera responsable.

V9683

Referències específiques

ean13
5010103800259
Comentaris (0)