Johnnie Walker Red Label Ampliar

Johnnie Walker Red Label

Nou producte

Blended Whisky | Scotland

40% Vol. Alcohol

Més detalls

11,95 €

Més informació

Johnnie Walker Xarxa Label és la nostra Mescla Pionera, la que ha presentat el nostre whisky a tot el món. Versàtil i amb un atractiu universal, té un sabor accentuat i ple de caràcter que es manté fins i tot en ser barrejat. Johnnie Walker Xarxa label és ara el whisky escocès més venut a tot el món. Perfecte per a festes i trobades, a casa o en sortir d'ella. Gaudeixi-ho amb els seus amics.

Johnnie Walker Xarxa Label es destaca pel seu caràcter i intensitat, per les seves notes especiadas que esclaten amb sabors vibrants i fumats.

És una mescla que combina whiskys lleugers de la costa aquest escocesa i whiskys fumats i foscos de la costa oest, creant una extraordinària profunditat de sabor. Johnnie Walker Xarxa Label explota en el paladar amb la frescor de l'escuma d'una ona, seguida per un esclat d'espècies aromàtiques -canyella i pebre- l'efervescència del qual s'assenteixi en el centre de la llengua. Al paladar, se sent una dolçor fruitera, com a pomes fresques o pera i notes de vainilla per a després, amb la signatura única de Johnnie Walker, donar lloc a un final persistent i fumat.

27 altres productes de la mateixa categoria: