Peaky Blinder Whisky
search
  • Peaky Blinder Whisky

Peaky Blinder Whisky

25,30 €
Impostos inclosos

Blended Whisky | Irland

40% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Peaky Blinder Whiskey és un whisky irlandès creat per la família Sadler en el denominat Black Country d'Anglaterra (entre el nord-oest de Birmingham i el sud-est de Wolverhampton), on des del 1861 han estat proveïdors de cerveses i destil·lats. Més d'un segle de coneixement i passió ha portat a la família a crear aquest audaç però excepcionalment suau blended Irish Whiskey, el nom del qual, a més, té història.

El nom d'aquest whisky prové d'una família de gàngsters irlandesos de Birmingham activa entre els segles XIX i XX, coneguts per amagar una petita navalla en el seu barrets tipus peaky amb la qual deixaven cecs (blind en anglès) als seus enemics. Avui la família és més que coneguda gràcies a la famosa sèrie homònima, a la qual aquest whisky rendeix tribut amb encert.

Dolç i càlid, Peaky Blinder Whiskey és -com tot bon whisky irlandès- suau, amb les particulars notes d'albercoc i fruita dessecada que les barriques de roure de xerès aporten al conjunt, on destaquen també aromes de xocolata fosa i canyella picant en el final.

64972

Referències específiques

ean13
5011166058953
Comentaris (0)