Glenkinchie 12 Years
search
  • Glenkinchie 12 Years

Glenkinchie 12 Years

41,40 €
Impostos inclosos

Single Malt Whisky | Scotland

43% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

La destil·leria Glenkinchie, fundada pels germans John i George Rate en 1837, està situada a penes a 15 milles d'Edimburg, en la zona meridional d'Escòcia, coneguda com les Terres Baixes. La paraula Kinchie correspon a "De Quincy" els qui eren els propietaris originals de la terra en 1825. Infortunadament els germans Rate cauen en fallida i venen la destil·leria a un granger, qui converteix el lloc en un aserradero. En 1880 la companyia torna a la vida gràcies a la unió d'un grup de cervesers, mescladors i comerciants de vi. Amb el pas del temps, les antigues instal·lacions es van convertir en un exclusiu museu dedicat a mostrar els processos i història de la destil·leria.

Glenkinchie 12 és una beguda suau i rodona, que sorprèn per les seves aromes fruiteres, nous torrades, mel i ordi. En provar-la, se sent dolç, de cos lleuger, cremós, amb tocs cítrics de llimona i poma verda. Un final mitjà, sedós, tocs de roure lleuger, poma verda, chessecake de llimona i malt.

Gaudeix-ho com a aperitiu, complement de les teves postres o només, va fregir. Des de les Lowlands d'Escòcia, en vol directe i sense escales, arriba fins a la teva copa, el clàssic i distingit whiskey escocès Glenkinchie 12: un plaer que no podràs resistir!

26833

Referències específiques

ean13
5000281021942
Comentaris (0)